Triathlon Challenge
met TZT'86

17 mei 2023: 1/8e Triathlon

Op woensdag 17 mei 2023 staat een 1/8e triathlon op het programma. Zwemmen, lopen, fietsen start bij de plas Engelgaarde in Ruinerwold. Het gaat om de beleving om samen een triathlon te doen, we starten allemaal tegelijk en daarna doe je het parcours (of het deel van het parcours dat je wilt doen). 

Op woensdag verzamelen we om 19 uur. We gaan samen het water in en zijn meezwemmers die op je wachten tot je er weer uit bent. Tijdens het zwemmen en lopen is er iemand die op je spullen let. 


3 juni 2023: 1/4e Triathlon

Op zaterdag 3 juni 2023 staat een 1/4e triathlon op het programma. Zwemmen, lopen, fietsen start bij de plas Engelgaarde in Ruinerwold. Het gaat om de beleving om samen een triathlon te doen, we starten allemaal tegelijk en daarna doe je het parcours (of het deel van het parcours dat je wilt doen).

Op zaterdag verzamelen we om 9 uur. We gaan samen het water in en zijn meezwemmers die op je wachten tot je er weer uit bent. Tijdens het zwemmen en lopen is er iemand die op je spullen let.

Parcours

zwemmen

Naar de overkant van Engelgaarde, naar de TZT'86 vlag. Daar loop je om de vlag heen en zwemt weer terug naar het begin (500 m) (1x voor de 1/8e, 2x voor de 1/4e)

(en als je het zwemmen nog niet helemaal ziet zitten in buitenwater, kan je proberen om er een estafette van te maken, er zijn een paar buitenzwemmers die niet gaan hardlopen) 

Fietsen

Start vanaf Engelgaarde, rondje langs Berghuizen, Weerwille, Havelte, Pijlerbrug (22 km) (1x voor de 1/8e, 2x voor de 1/4e)
.

let op! Er zijn geen verkeersregelaars en je moet af en toe een weg oversteken. Gezondheid gaat voor een snelle tijd...

 
Lopen

2 rondjes om de plas (5 km). (1x voor de 1/8e, 2x voor de 1/4e)

1 groot rondje (2.8 km): Over het fietspad, over de brug tweede fietspad linksaf en dan om de plas heen.


1 klein rondje (2 km): Over het fietspad, over de brug eerste fietspad linksaf en dan om de plas heen.